Services & Arrangementen

 

Wij hebben voor onze gasten een aantal services & arrangementen, die je aankomst en verblijf bij ons veraangenamen. En er vooral voor zorgen, dat je je snel ’thuis voelt’ op je vakantieadres.

ALLEEN JE HOOG-ZOMERKLEDING EN TOILETSPULLEN HOEVEN IN JE KOFFER MEE!

Wij zorgen voor de rest :

  • Als je aankomt liggen er voldoende badhanddoeken, strandlakens en keukentextiel voor je klaar, en je kan altijd om schone vragen
  • De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en we wisselen het beddengoed iedere week
  • We maken ook iedere week je appartement even schoon
  • Bekijk hier de inventarislijst→

Als je ons voorafgaand aan je verblijf laat weten van welke van de volgende service & arrangementen je gebruik wil maken, dan zorgen wij daar graag voor.

Services

Ophalen op International Airport Reina Beatrix

Wij halen je graag op van het vliegveld op 15 minuten afstand van onze vakantie accommodatie . Als je je vluchtnummer en aankomsttijd aan ons doorgeeft staan wij je bij aankomst op het vliegveld op te wachten. Met een fris watertje in de auto rijden wij je naar Elements of Aruba, waar we je persoonlijk verwelkomen met een welkomstdrankje. Op deze manier maak je je reis naar Aruba een stuk relaxter. Bij vertrek kunnen we je ook weer naar het vliegveld brengen (25 euro / 25 USD per rit).

Auto huur

Wij raden je zeker aan om gedurende je verblijf op Aruba een auto te huren, zodat je de vrijheid hebt om zelf al het moois van het eiland te ontdekken. Wij hebben goede ervaringen met Hotwheels Car Rental, vanwege hun goede prijzen (38,50 euro per dag all-in) en service. Hotwheels levert de huurauto op onze locatie af.  Dit is met name erg handig als je laat aankomt en je je door ons laat ophalen van het vliegveld. Wij kunnen de reservering ook voor je regelen. We hebben voor onze gasten privé parkeerplaatsen naast de appartementen.

1e Dag Ontbijt Service

Speciaal voor gasten, die in de namiddag of avond bij ons aankomen, die rustig een welkomstdrankje met ons willen drinken en na een lange reisdag op tijd willen gaan slapen, die de volgende dag op hun gemak naar de supermarkt willen gaan om hun koelkast te vullen of die moeten wachten op de aflevering van hun huurauto (meestal rond 11u), hebben wij een ‘1e Dag Ontbijt Service’ : een gezond en smakelijk ontbijt van een heerlijke bowl met yoghurt, vers fruit, havermout en honing met een vers kopje koffie of thee erbij.

We spreken voordat je gaat slapen met je af hoe laat we je ontbijt naar je appartement zullen brengen. Wel graag voor aankomst bestellen bij ons (9,50 euro / 10 USD p.p. ).

Arrangementen

Mountain-biken met Frank

Fietsen op Aruba is nog geen algemeen verschijnsel, maar mountain biken daarentegen wel, omdat het landschap zich er uitstekend voor leent. Er is meer dan 200 kilometer aan gemarkeerde trails uitgezet. Je moet wel een wat ervaren mountainbiker zijn om op de technische trails tussen de cactussen door te kunnen rijden. Frank neemt je mee en weet de mooiste plekjes en routes, voor een intensieve, maar tegelijkertijd fascinerende tocht (duur : 3-4 uur, incl. vervoer/huur mountainbike :  60 euro / 60 USD, Ned/Eng-sprekend)

Hiken met Ineke

Langs de Noordkust van Aruba kun je geweldig mooie wandelingen maken. Wij maken graag een ‘guided hike’ met jou door de indrukwekkende, ruige natuur van Aruba. Je komt dan op plekken, waar je zelf niet makkelijk komt. Vertrek rond 8u en rond 11u ben je weer terug op Elements of Aruba. (incl. vervoer : 40 euro / 40 USD euro per tour, Ned/Eng-sprekend)

NIEUW: Elements of Aruba brengt unieke e-gids ARUBA HIKE TRAILS uit! BESTEL HIER
Naar Yoga-les met Ineke

Aruba & Yoga is een perfecte combi. De omstandigheden op Aruba zijn uitermate geschikt om de weldaad van Yoga beoefening te voelen. Stel je eens voor : yoga-lessen volgen in een ruimte met max 10 personen. De ramen en deuren staan wijd open. Voel de wind op je huid. Hoor het ruisen van de palmbladeren en de tropische vogels. Waan je midden in de natuur. Ineke neem je graag mee naar haar Yin Yoga & Meditatie les bij JetYoga, om je deze ontspannen beleving te laten meemaken. Onder voorbehoud, dat er een plek is in de les (duur: 1 uur, incl. vervoer : 12,50 euro / 13 USD p.p., Ned/Eng-sprekend).

Eiland-tour

Wil je door een van ons privé rondgeleid worden over Aruba, zodat je op plekjes komt waar je als toerist niet snel zal komen? Of omdat je meer verhalen over Aruba wil horen dan je in een reisgids kunt lezen? Boek dan een dagdeel/dag een eilandtour. Wij zorgen voor een onvergetelijke indruk van het heerlijke Aruba (duur: 4-8 uur, incl. vervoer : vanaf 60 euro / 60 USD per tour, Ned/Eng-sprekend)

NIEUW: Elements of Aruba brengt ROADMAP 'DIFFERENT ARUBA' uit! KLIK HIER

Beleef Aruba!

Tijdens je verblijf wil je vast en zeker zo veel mogelijk genieten van alle ‘Elements of Aruba’, het vele moois wat Aruba te bieden heeft. We hebben een aantal toeristische ‘hotspots voor je verzameld.

Maar dit haalt het natuurlijk niet bij de indruk en de beleving die je krijgt als je écht naar Aruba komt.