Hiken op Aruba

ALLES over Hiken op Aruba vind je bij ons en op deze pagina.

Je kan hier :

Klik hieronder op de foto’s voor meer.

Heb je nog andere vragen over het Hiken op Aruba, stel ze ons gerust.
Wij denken graag met je mee.

CONTACT

"Ik heb al verschillende wandelingen gemaakt uit de hikegids en ik ben er heel enthousiast over. Ik wil jullie dan ook bedanken voor alle moeite die jullie hiervoor gedaan
hebben. Ik woon al sinds 1980 op het eiland, was nooit een wandelaarster, maar vond wandelen /Aruba al helemaal een onmogelijke combinatie. Tot nu. Door jullie ontdek ik weer voor mij onbekende mooie aspecten van Dushi Aruba."

"We zijn voor de 5e keer voor de vijfde keer op Aruba 😍 Wat een heerlijk eiland. We zijn er een beetje verliefd op geworden en die prachtige hikes helpen daar absoluut bij. De route omschrijving is zo helder en duidelijk.

Dank jullie wel!"

"Geweldig initiatief en super bedankt voor alle moeite om deze gids te maken!"

"We zijn zo enorm dankbaar voor jullie gids. We hebben zoveel plezier er mee."

"De e-gids ARUBA HIKE TRAILS is echt een must als je op Aruba op vakantie bent. Een gids vol mooie wandelroutes, die je beter wel al heel vroeg in de ochtend kunt gaan doen."

"Ik promote jullie zoveel als ik kan en ik hoop dat jullie dit super initiatief voort kunnen zetten!"

"Een prachtig boekje de e-gids ARUBA HIKE TRAILS! Petje af voor de samenstellers."

"Ik woon al 18 jaar op Aruba, maar dit is perfect!"