100% At Home Garantie

Herken je dit? Je hebt zin in een fijne vakantie. En je boekt een appartement op basis van fantastisch mooie foto’s. Het appartement ziet er helemaal geweldig uit. Maar hoe weet je nu zeker dat de foto’s ook laten zien? Ziet het door jou geboekte appartement er ook daadwerkelijk zo uit? En kloppen de teksten, die erbij staan, in werkelijkheid ook?

Waarom je met een gerust hart onze appartementen kunt boeken?

Een belangrijke reden is onze 100% At Home Garantie (Uniek op Aruba). Wij geloven er namelijk in dat de kans op een onvergetelijke vakantie pas echt groot wordt, als je je bij aankomst direct thuis voelt op je vakantiebestemming. Dit zien we ook terug in de reviews van onze gasten.

LEES HIER TESTIMONIALS!

Als eigenaren van Elements of Aruba sinds 1 februari 2018 geven wij onderstaande 5 garanties. En juist de combinatie van deze 5 punten maakt de kans op een onvergetelijke vakantie zo groot. Daarom horen wij vaak van onze gasten : ‘ik voel me meteen thuis bij jullie’.

  1. 100% schoon
  2. 100% snelle respons
  3. 100% royaal
  4. 100% gastvrij
  5. 100% modern ingericht

Je kunt dus met gerust hart bij ons boeken! Bekijk je opties!

100% SCHOON

Hoe erg vind jij het als je na een lange reis aankomt op je vakantieadres en het is er vies! Wij vinden dat zelf VERSCHRIKKELIJK! Daarom maken we zelf onze appartement heel grondig schoon op de dag van aankomst van onze gasten. We hanteren onze eigen kwaliteitsnorm en heel eerlijk, die is heel hoog!

We horen regelmatig dat dit bij andere accommodaties wel eens anders is. Dat mensen bij aankomst de neiging niet kunnen weerstaan om direct te gaan poetsen. Dat hoeft bij ons echt niet.

We zijn met de schoonmaak van een appartement ongeveer een dag in totaal bezig met z’n tweeën. We pakken alles aan en zorgen dat het appartement super schoon is. En het er samen met onze tuin tip top uitziet.

100% SNELLE RESPONS

Hoe vervelend is het als je een vakantieverblijf wilt boeken, en je krijgt geen of pas heel laat een reactie van de verhuurders! Je moet veel te lang wachten, voordat je weet of je terecht kan in het appartement, waar je heel graag wil verblijven. Want het er zo mooi uitziet op de foto’s….

Wij horen nogal eens dat mensen afzien van het vakantieverblijf van hun eerste keuze, als ze niet snel een antwoord krijgen van de verhuurder. Of juist kiezen voor een verblijf bij de verhuurder, die het snelste reageert. Dat geldt zeker ook voor onszelf!

Daarom kun je op onze website direct de beschikbaarheid van onze appartementen zien en meteen boeken incl. online betalen. Omdat we weten, dat als je een vakantie aan het uitzoeken bent, je dit het liefste in een keer geregeld wilt hebben, toch?

Wij vinden het zelf erg belangrijk om snel reactie te krijgen op onze eigen mails. Daarom zijn wij via de mail en app altijd en snel bereikbaar voor onze gasten. We reageren (rekening houdend met het tijdsverschil) zeker binnen 1 dag.

Wij wonen ‘next-door‘. Onze appartementen liggen in een apart tuingedeelte achter ons huis. We communiceren met onze gasten regelmatig ‘over de schutting’.

Zo ziet Elements of Aruba er vanuit de lucht uit :

100% RUIM

We weten allemaal dat foto’s kunnen vertekenen. Een ruimte kan er op een foto groter uitzien, dan hij in werkelijkheid is.

Onze appartementen zijn voor Arubaanse begrippen royaal (50m2), ruim opgezet met 1 of 2 aparte slaapkamers. Geen ‘studio’ met bed, zitgedeelte en keukenblok in dezelfde ruimte. Of met een badkamer, waar je geen ruimte hebt om je aan te kleden, zonder tegen de wc-pot te stoten.

Volgens onze gasten voelen onze appartementen echt als een ‘eigen plek’. Gelegen in een fijne tuin met wuivende palmbomen, fraaie beeldhouwwerken en een lekkere lounge pool. Ieder appartement beschikt over een overdekte porch met volop privacy. Je kunt echt niet bij elkaar ‘op het bord’ kijken.

100% GASTVRIJ

Als onze gasten na een lange vliegreis bij ons aankomen, bieden wij ze een heerlijk koud Chill biertje aan en nodigen ze uit op onze privé porch. We hebben dan altijd hele leuke kennismakingsgesprekken.

We vinden het prettig om onze gasten te leren kennen en hen te kunnen vertellen over al het moois en de bijzonderheden van Aruba. Een eerste stap richting thuis voelen van onze gasten bij ons en op het eiland.

We hebben tijdens hun verblijf ook nog altijd wel contact met onze gasten. Al is het alleen maar om ze te voorzien van schone handdoeken en toiletpapier, want die stellen wij beschikbaar aan onze gasten.

Wij wonen ‘next-door’ en zijn altijd snel bereikbaar voor informatie of in onverhoopte gevallen van nood. Dat waarderen onze gasten zeer!

100% MODERN INGERICHT

Als je Elements of Aruba intypt op Google zul je waarschijnlijk nog wel ergens oude foto’s zien van Elements of Aruba. Foto’s van hoe het er hier uitzag, voordat wij op 1 februari 2018 eigenaar zijn geworden.

Foto’s van het internet afkrijgen is een lastige en bijna ondoenlijke opgave. Wij doen daar al het mogelijke voor. Maar dit heeft ook tijd nodig, merken wij.

Wij hebben keihard gewerkt om onze appartementen te updaten, waar nodig te vernieuwen en een moderne look te geven. We hebben een derde appartement nieuw gebouwd en een fantastische lounge pool in de tuin aangelegd, waar het heerlijk vertoeven.

Mocht je ergens op het internet nog oude foto’s tegenkomen, die niet overeenkomen met de foto’s op deze website, onze Facebook of Instagram of LinkedIn pagina, denk dan niet ‘mijn god, ik heb het verkeerde geboekt’.

JE ZIT HELEMAAL GOED BIJ ONS OP ELEMENTS OF ARUBA!


Frank & Ineke Verberne