Eagle Beach

Eagle Beach wordt door TripAdvisor het top #1 strand van het Caribisch gebied genoemd, en behorend tot de top #3 van de wereld! Als je er bent, zie je meteen waarom. Het is het dichtstbijzijnde strand vanaf Elements of Aruba. Met de auto ben je er in 7 minuten. En je auto parkeer je gewoon aan het strand. Gratis en altijd plek!

Natural Bridge

De National Bridge is helaas in 2005 op natuurlijk manier ingestort. Aangrenzend is er een kleinere brug intact. Als je daar staat spat het water op je lijf als je niet oplet en je haren nemen de vrije loop. Heerlijke plek om uit te waaien en de natuur van de ruige noordkant van Aruba te ervaren.

Alto Vista

Deze kleine kapel is in 1952 herbouwd ter nagedachtenis aan de eerste katholieke kerk, die op deze plek in 1750 op Aruba werd gebouwd. Iedere dinsdag om 17u is hier nog steeds een kerkdienst, die gedeeltelijk buiten wordt gehouden. Vanwege de hogere ligging is de Alto Vista kapel een populaire plek met een mooi uitzicht op de indrukwekkende Noordkust van Aruba.

Baby Beach

Dit ook fraaie zandstrand ligt op ruim 30 minuten rijden vanaf Oranjestad, en in het zuidoosten van het eiland. Het water is er ondiep, daarom populair voor gezinnen, en de baai wordt afgeschermd door een strook rotsen. Vlak voor deze rotsen is een snorkelgebied. Onze gasten hebben hier verschillende keren sea turtles zien zwemmen.

Wil jij ook genieten van Aruba? Check onze beschikbaarheid!

Natural Pool

De ruwe zee ten noorden van Aruba stuwt hoge golven op, die stukslaan tegen de rotsen, waardoor de Natural Pool wordt gevuld met water, flora en fauna direct vanuit de oceaan. De Natural Pool ligt in het Arikok Natural Park en is alleen met een 4w-drive te bereiken. Je kunt er ook heerlijk in zwemmen.

Arikok Natural Park

Deze plek mag je echt niet missen als je op Aruba verblijft. Het park beslaat ongeveer 20% van het eiland en heeft unieke plantensoorten en dieren. De kleurschakeringen zijn prachtig. Er zijn meerdere grotten en aan de kust heb je bijzonder fraaie baaien en stranden. Het ruige zeewater spat je hier tegemoet.

Hooiberg

In het midden van Aruba ligt de Hooiberg. Deze is 165 meter hoog een je kunt er op klimmen middels een trap. Neem wel je waterfles mee, want met de zon op je hoofd is het klimmen van de 562 treden een flinke work-out. Het uitzicht boven is fantastisch.

Oranjestad

De hoofdstad van Aruba ligt op 5 minuten van het vliegveld. Er is een haven waar jaarlijks zo’n 380 cruiseschepen aanmeren. Het centrum van Oranjestad heeft veel gezellige restaurants en winkels met mooie merken. Van Prada en Louis Vutton tot Zara en Mango.

Palm Beach

Dit strand ligt vanuit Oranjestad achter Eagle Beach. Hier vind je de grote ‘high rise’ hotels, resorts en restaurants. Een leuke plek om naar toe te gaan. En wat zo fijn is? Alle stranden op Aruba zijn openbaar. Ook waar de hotels staan is het toegestaan om met je eigen handdoek of strandstoel van een mooie zonnige dag te genieten. Je kunt er ook een heerlijke wandeling langs het strand of langs alle hotels maken, en er eens een kijkje binnen nemen.

Mangel Halto

Dit is een kuststrook aan de zuidkant van Aruba, waar de zee zo fantastisch mooi azuurblauw is, dat je je ogen bijna niet kunt geloven. Je hebt daar fijne, beschutte strandjes tussen de mangrove bomen. En er zijn verschillende trapjes en er is een deck aangelegd, van waar je ook de kraakheldere zee in kunt en heerlijk kunt zwemmen. In het weekend en op woensdagmiddag is het er drukker, omdat locals er graag naar toe gaan. Toeristen zie je er weinig.

Enthousiast geworden om naar Aruba op vakantie te komen?
Check je appartement!