Eagle Beach

Eagle Beach wordt door TripAdvisor het top #1 strand van het Caribisch gebied genoemd, en behorend tot de top #3 van de wereld! Dit is het dichtstbijzijnde strand vanaf Elements of Aruba. Met de auto ben je er in 5 minuten. En je auto parkeer je gewoon aan het strand. Gratis!

Natural Bridge

De National Bridge is helaas in 2005 op natuurlijk manier ingestort. Aangrenzend is er een kleinere brug intact. Als je daar staat spat het water op je lijf als je niet oplet en je haren nemen de vrije loop. Heerlijke plek om uit te waaien en de natuur van de ruige noordkant van Aruba te ervaren.

Alto Vista

Deze kleine kapel is in 1952 herbouwd ter nagedachtenis aan de eerste katholieke kerk die op deze plek in 1750 op Aruba werd gebouwd. Vanwege de hogere ligging is de Alto Vista kapel een populaire plek om van de zonsondergang te genieten.

Baby Beach

Dit ook fraaie zandstrand ligt op ruim 30 minuten rijden vanaf Oranjestad, en in het zuidoosten van het eiland. Het water is er ondiep en de baai wordt afgeschermd door een strook rotsen. Vlak voor deze rotsen is een snorkelgebied.

Wil jij ook genieten van Aruba? Check onze beschikbaarheid!

Natural Pool

De ruwe zee ten noorden van Aruba stuwt hoge golven op, die stukslaan tegen de rotsen, waardoor de Natural Pool wordt gevuld met water, flora en fauna direct vanuit de oceaan. De Natural Pool ligt in het Arikok Natural Park en is alleen met een 4w-drive te bereiken. Je kunt er ook heerlijk in zwemmen.

Arikok Natural Park

Deze plek mag je niet missen als je op Aruba verblijft. Het park beslaat bijna 20% van het eiland en heeft unieke plantensoorten en dieren. Er zijn meerdere grotten en aan de kust heb je bijzonder fraaie baaien en stranden. Het ruige zeewater spat je hier tegemoet.

Hooiberg

In het midden van Aruba ligt de Hooiberg. Deze is 165 meter hoog een je kunt er op klimmen middels een trap. Neem wel je waterfles mee, want met de zon op je hoofd is het klimmen van de 562 treden een flinke work-out. Het uitzicht boven is fantastisch.

Oranjestad

De hoofdstad van Aruba ligt op 5 minuten van het vliegveld. Er is een haven waar jaarlijks zo’n 380 cruiseschepen aanmeren. Het centrum van Oranjestad heeft veel gezellige restaurants en winkels met mooie merken. Van Prada en Louis Vutton tot Zara en Mango.

Palm Beach

Dit strand ligt vanuit Oranjestad achter Eagle Beach. Hier vind je de grote ‘high rise’ hotels, resorts en restaurants. Een leuke plek om naar toe te gaan. En wat zo fijn is? Alle stranden op Aruba zijn openbaar. Ook waar de hotels staan is het toegestaan om met je eigen handdoek of strandstoel van een mooie zonnige dag te genieten.

Palm Island

Dit eilandje is bereikbaar met een ‘all-inclusive’ trip van Palm Tours. Je kunt dan gebruik maken van het waterpark, bananenboot, lunch, buffetten, drankjes én snorkelspullen.  Je hoeft alleen maar een handdoek, zwemkleding en camera/smartphone mee te nemen en te genieten! Helaas zijn hier geen flamingo’s…

Enthousiast geworden om naar Aruba op vakantie te komen?
Check je appartement!