Ons verhaal

ELEMENTS OF ARUBA is voor ons een nieuwe en grote stap naar de andere kant van de oceaan. Een stap die we eerder in ons leven ook al wilden zetten, maar die pas in 2017 ruimte kreeg.

Onze drie zonen staan inmiddels op eigen benen en beschouwen de wereld als hun speelveld. Onze organisatie-adviespraktijk in Nederland konden we afbouwen. We hebben ons klaar gemaakt voor dit avontuur.

Met onze voeten in het zand in Thailand, besloten we begin 2017 ons leven een nieuwe wending te geven. Dit was het moment, ons moment. We wilden naar een eenvoudigere en zonnigere manier van leven en werken. En onze kwaliteiten op een andere, nieuwe manier inzetten.

We zochten naar de juiste plek om dat te doen. Eerder zijn we hier ook al mee bezig geweest. Vóór de geboorte van onze jongens – en later toen ze klein waren – met een camping in Frankrijk, en weer later met een vakantiepark op Curaçao  Die mogelijkheden zijn toen aan ons voorbij gegaan.

Met de koop van ELEMENTS OF ARUBA hebben we nu de plek gevonden waar we onze gastvrijheid om kunnen zetten in een pure en intense vakantiebeleving. Waar onze gasten mogen rekenen op onze aandacht, met alle ruimte voor rust en een eigen persoonlijke invulling van hun verblijf. Maar ELEMENTS OF ARUBA is ook het zonnige, nieuwe ‘thuis’ voor ons gezin, onze familie en vrienden.

Met haar gevoel voor interieur & stijl heeft Ineke een Scandinavische basic touch toegevoegd aan de Caribische setting van ELEMENTS OF ARUBA. Onze voorkeur voor eenvoud en comfort en voor kunst en design is voelbaar in alle ruimtes, binnen en buiten. Zo hebben we een frisse en moderne look & feel aan onze accommodatie gegeven.

Frank zet zijn sportieve en organisatiekwaliteiten in om de juiste activiteiten voor onze gasten te spotten of te begeleiden. Hij tipt je graag over de bekende en minder bekende plekjes op het Happy Island.

ELEMENTS OF ARUBA is een boutique vakantieaccommodatie waar je ‘thuis’ bent op Aruba. Een heerlijke rustige plek om het eilandleven in al zijn facetten te leren kennen.

Waar wij ons graag voor inzetten? Dat jij je 100% in je element voelt bij ons. We nodigen je uit om jouw ‘Happy Aruba Stories’ bij ons te komen beleven.

Frank en Ineke

Als je op de hoogte wil blijven over ons op Elements of Aruba via een maandelijkse mail, laat het hieronder weten.

Onze maandelijks mail wordt door 80% van onze mailgroep gelezen en we ontvangen veel enthousiaste reacties!

Ja, hou mij op de hoogte!

dit veld niet invullen s.v.p.

Je mag erop rekenen dat wij correct en conform ons privacy statement omgaan met jouw gegevens.