Ons verhaal

ELEMENTS OF ARUBA was voor ons begin 2018 een nieuwe en grote stap naar de andere kant van de oceaan. Een stap die we eerder in ons leven ook al wilden zetten, maar die toen pas ruimte kreeg.

Onze drie zonen staan inmiddels op eigen benen en beschouwen de wereld als hun speelveld. Onze organisatie-adviespraktijk in Nederland konden we afbouwen. We hebben ons klaar gemaakt voor dit avontuur.

Met onze voeten in het zand in Thailand, waar we op vakantie waren in het authentieke Boutique Hotel Kamala Dreams van een neef van Ineke en zijn vrouw, besloten we begin 2017 ons leven een nieuwe wending te geven.

Dit was het moment, ons moment. We wilden naar een eenvoudigere en zonnigere manier van leven en werken. En onze kwaliteiten op een andere, nieuwe manier inzetten.

We zochten naar de juiste plek om dat te doen. Eerder zijn we hier ook al mee bezig geweest. Vóór de geboorte van onze jongens – en later toen ze klein waren – met een camping in Frankrijk, en weer later met een vakantiepark op Curaçao  Die mogelijkheden zijn toen aan ons voorbij gegaan.

Met de koop van ELEMENTS OF ARUBA hebben we nu de plek gevonden waar we onze gastvrijheid om kunnen zetten in een pure en intense vakantiebeleving. Waar onze gasten mogen rekenen op onze aandacht, met alle ruimte voor rust en een eigen persoonlijke invulling van hun verblijf.

Maar ELEMENTS OF ARUBA is ook het zonnige, nieuwe ‘thuis’ voor ons gezin, onze familie en vrienden.

Met haar gevoel voor interieur & stijl heeft Ineke een Scandinavian basic touch toegevoegd aan de Caribische setting van ELEMENTS OF ARUBA.

“Ik heb veel verschillende dingen gedaan in mijn werkzame leven : jarenlang vakantiewerk op Camping Le Paradis, een 5* sterren camping in Frankrijk tijdens mijn studietijd, HBO-verpleegkunde opleiding, Gezondheidswetenschappen gestuurd in Maastricht, beleidsmedewerker in de zorg, office-management van ons eigen bedrijf, Scandinavische en Franse woon- en modeaccessoires verkocht aan alle leuke winkels in Nederland vanuit een groothandel, en de laatste jaren social marketing voor verschillende MKB-bedrijven. Het leuke is dat alle ervaringen die ik hierin heb opgedaan, samen komen in mijn activiteiten voor en plezier in Elements of Aruba”.

Onze voorkeur voor eenvoud en comfort en voor kunst en design is voelbaar in alle ruimtes, binnen en buiten. Zo hebben we een frisse en moderne look & feel aan onze accommodatie gegeven.

Frank zet zijn sportieve en organisatie kwaliteiten in om de juiste activiteiten voor onze gasten te spotten of te begeleiden. Hij heeft inmiddels ook al verschillende gasten en bedrijven op Aruba kunnen helpen bij verander-issues op hun werk.

“Eigenlijk was het best vreemd dat ik pas onderweg, toen we volop bezig waren met alle voorbereidingen van onze emigratie naar Aruba, vaststelde dat het VeranderKompas, dat ik op basis van mijn 25 jarige ervaring met ‘Leading Change’ heb ontwikkeld en al zolang hanteerde in mijn veranderwerk in organisaties, ook ‘gewoon’ voor ons eigen veranderproces betekenis en waarde had”.

Frank heeft zijn werkervaringen op een zeer praktische wijze vastgelegd in een e-boek van 101 pagina’s met als titel :  ‘Kom maar op! Bewegen naar verandering’ .

Interesse om dit e-boek te lezen? Klik dan HIER om het te bestellen en je ontvangt het direct in je mailbox. 

We tippen je graag over de bekende en minder bekende plekjes op het Happy Island. Vooral de spots die (nog) niet in de toeristische gidsen staan bezoeken wij graag en geven wij door aan onze gasten. Ondertussen voelen wij ons meer en meer ‘Aruba-promotors’.

We hebben een gidsje gemaakt met 12 ‘Authentieke Hotspots‘ op Aruba. Je kunt het gidsje HIER downloaden.

ELEMENTS OF ARUBA is een boutique vakantieaccommodatie waar je ‘thuis’ bent op Aruba. Een heerlijk rustige en unieke plek om het eilandleven in al zijn facetten te leren kennen.

Waar wij ons graag voor inzetten? Dat jij je 100% in je element voelt bij ons. We nodigen je uit om jouw ‘Happy Aruba Stories’ bij ons te komen beleven.


Frank & Ineke Verberne

Als je onze belevenissen op Elements of Aruba wil volgen via een regelmatige mail, laat het hieronder weten.

Ja, hou mij op de hoogte!

dit veld niet invullen s.v.p.

Je mag erop rekenen dat wij correct en conform ons privacy statement omgaan met jouw gegevens.