Meer Reviews

 


Mathieu & Sandra, NL :

“Niet voor het eerst naar Aruba, wel de eerste keer Elements of Aruba. Aruba was voor ons al: altijd warm, zon en wind, toeren over het eiland, uitrusten op de mooiste stranden van de wereld, spontane praatjes met vriendelijke mensen, uitdagende tochten door de kunuku, romantisch dineren op het strand, verrassende mangrove, een andere cultuur met een vleugje Nederland en een heerlijk relaxte sfeer.

Deze keer hebben Frank en Ineke daar nog een element aan toegevoegd. Het mooie en nieuwe appartement voelde namelijk als “thuis komen”…om ff te lunchen en af te koelen in de lounge pool, of om lekker zelf te koken en te dineren onder de porch, om ‘s avonds lekker te borrelen of om de klok rond te slapen. Er was zelfs een dag dat we helemaal nergens zijn geweest en ons “thuis” vermaakten, heerlijk relaxed en echt vakantie!

Volgende keer Aruba = zeker weer naar Elements of Aruba! Want wie wil er nou niet thuis komen op een van de fijnste plekjes op deze aarde?

april 2019


Els & Annemieke, NL :

“Aruba, een eiland waar het heerlijk is om te zijn. Altijd mooi weer met een lekkere wind, waardoor je ook van alles kunt ondernemen. Prachtige stranden met voor elk wat wils : snorkelen, duiken, kitesurfen, kanoën, of gewoon genieten van zon en zee.

Maar ook de ruige kant van het eiland is prachtig met rotspartijen, ruige zee, bijna woestijnachtig gebied, waar je ook weer van alles kunt ondernemen. Wandelen, kitesurfen of gewoon rondrijden.

Een eiland waar je tot rust komt en als je bij Elements of Aruba een appartement huurt zit je lekker centraal op het eiland.  Mooie appartementen, lekker ruim,en veel privacy. Frank en Ineke maken het je naar de zin, en zijn er als je ze nodig hebt. Wij hebben genoten!”

februari 2019


Tanja & Michiel, NL :

“Wij willen Frank en Ineke heel erg bedanken voor de geweldige tijd die we bij hen hebben gehad. Ons appartement was geweldig: schoon, modern, heel smaakvol en veel privacy. Fijn terras, gezellige lounge pool en een heerlijke buitendouche.

Een fantastische plek als je de rust zoekt of als uitvalsbasis voor het avontuur. De plek op het eiland is prima; je kan makkelijk alle hoeken van het eiland verkennen vanuit Elements of Aruba.

Ze zijn ontzettend gastvrij en hebben ons veel goede tips gegeven waardoor wij voor ons gevoel het eiland echt hebben ontdekt. Heel knap hoe ze aan de ene kant heel bescheiden en terughoudend maar ook  hartelijk en gezellig zijn. Ze hebben echt hun best gedaan om ons een topvakantie te geven. We hebben het heel gezellig met ze gehad.

En voor de mountainbikers; Frank is een ideale gids om het eiland mee te verkennen; ruige trails of wat meer easy. Alle smaken zijn er en hij geeft je daarbij ook nog het gevoel dat je een goede fietser bent.

Wij hebben voor we naar Aruba gingen best wel even gezocht naar de juiste plek om te boeken. Elements of Aruba biedt echt veel comfort en ruimte in vergelijking met andere locaties in dezelfde prijsklasse.

Frank en Ineke, we zijn erg enthousiast en we vinden het leuk als jullie dit bericht op jullie website plaatsen en dat nog heel veel mensen gaan genieten van jullie paradijsje. We komen zeker terug!

januari 2019

 

KRIJG JE AL ZIN OM ONZE APPARTEMENTEN TE BOEKEN?

BOEK HIER!