Blog

Roadmap ‘Different Aruba’ ; Combineren maar!

By 25 februari 2021 No Comments

Zeker weten, Aruba is een perfecte bestemming voor zon-zee en strand.

De witte stranden zijn wereldberoemd. Ze zijn lekker lang en heel afwisselend. En het water azuurblauw en lekker aangenaam qua temperatuur.

Elke dag een ander strand? Ja hoor, dat kan gewoon. En ze zijn allemaal dichtbij, je parkeert direct naast het strand en parkeergeld hoef je niet te betalen. Vergelijk dat maar eens met stranden in Nederland,  Zuid-Europa of zelfs Curaçao. Dan is de keuze voor Aruba gauw gemaakt.

Maar als je dan je auto pakt naar een van de prachtige stranden, neem dan ook even tijd om het ‘Andere’ Aruba te ontdekken. Naast de bekende ‘commerciële spots’, zijn er zoveel plekken die je méér laten zien van en vertellen over ‘Authentiek’ Aruba.

Je hoeft er geen uren voor te rijden, niet voor in de file te staan. En je hoeft er (meestal) niet voor te betalen. Maar ze doen 2 dingen: ze verrijken je dagje strand én ze vergroten je Aruba vakantiebeleving.

Aruba? Verrassend Anders!

Om het makkelijk(er) voor je te maken hebben we de Roadmap ‘Anders Aruba’ gemaakt. Aruba is opgedeeld in 6 regio’s over het eiland. En alle historische, culturele, natuurlijke, groene, bijzondere, fraaie en lekkere ‘spots’ in een gebied, staan handig bij elkaar.

Per regio kan je op één A4tje wat er allemaal te doen en te zien is. Ook de leuke authentieke eettentjes/restaurants ontbreken niet. Want die maken een dagje Aruba Beleving helemaal compleet.

Maar kost dit niet allemaal heel veel tijd? Want het strand is zo verleidelijk …

Nee hoor, want Aruba is een (ei)land van 35 x 9 km. De afstanden zijn klein, de reistijden kort. En wachttijden? Ook die kennen we hier niet. Ook prettig om te weten: de meeste van de ‘to do’s zijn zonder entreekosten. En als je al ergens entreegeld moet betalen, zoals bijvoorbeeld in musea, is die laag.

Je kunt dus van elke (strand)trip een bijzondere ‘belevingscocktail’ maken naar eigen smaak. Doen! Want ja, Aruba heeft prachtige stranden, maar in combinatie met alles wat Aruba zo authentiek maakt, krijgt je vakantie(dag) nog méér inhoud en glans.

De Roadmap ‘Different Aruba’ wordt je GRATIS aangeboden door Elements of Aruba, Your Happy Island Stay.

Best wel logisch met zo’n naam. Wij vinden het hartstikke leuk om gasten en bezoekers de vele mooie elementen van Aruba te laten zien. Zodat ze Aruba ànders leren kennen en ervaren.

Wil je onze Roadmap met tips van Aruba ontvangen?

Vul dan hieronder je gegevens in en je hebt de routekaart direct in je mailbox

Roadmap "Different Aruba"

dit veld niet invullen s.v.p.

Je mag erop rekenen dat wij correct en conform ons privacy statement omgaan met jouw gegevens.

Roadmap ‘Different Aruba’ is powered by

Elements of Aruba