Blog

[VLOG] Sero Grandhi

By 17 september 2021 No Comments

In de vlog hieronder staat Frank boven op Sero Grandhi, een fraai uitzichtpunt aan de Noordkust van Aruba. Sero Grandhi is onderdeel van Hike 1 van onze e-gids ARUBA HIKE TRAILS.

In deze unieke hike-gids van Aruba staan 24 hikes in de prachtige natuur van de Noordkust van Aruba. Ze zijn uitgebreid beschreven en toegelicht met foto’s.

De hikegids is te bestellen via onze website >>> https://www.elementsofaruba.com/hikegids.

Wij vertellen de gasten van onze vakantieappartementenlezers van onze website én volgers op onze social media kanalen graag over bijzondere en authentieke plekken van Aruba. Vooral die niet zo veel door toeristen worden bezocht. Maar zeker wel de moeite waard zijn om te bezoeken.

WIL JE EEN KEER SAMEN MET ONS WANDELEN OP ARUBA?

Iedere derde zondag van de maand organiseert Vegan Restaurant ONE HAPPY BOWL in Oranjestad de ONE HAPPY HIKE.

Ze hebben ons gevraagd om de ONE HAPPY HIKE te begeleiden. We wandelen ongeveer 2 uur met de deelnemers. Na afloop of halverwege de wandeling zorgt ONE HAPPY BOWL voor een heerlijk en gezond ontbijt!

De data voor de volgende ONE HAPPY HIKES zijn te vinden op de pagina https://www.elementsofaruba.com/one-happy-hike

Hiken door de prachtige natuur van Aruba is een fantastische belevenis. Het is ook leuk om samen met anderen te doen. Je leert nieuwe mensen kennen. En je komt tijdens het wandelen tot leuke en vaak ook mooie gesprekken.

Ben je op vakantie op Aruba? Dan kun je uiteraard aansluiten.

Aanmelden doe je via
>>>> https://www.elementsofaruba.com/one-happy-hike

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Vinden wij leuk!