Blog

One Happy Hike

By 22 juli 2021 No Comments

ONE HAPPY HIKE is een event, wat wordt georganiseerd door ONE HEALTY YOU Aruba’s Health & Welness platform. Zij hebben ons gevraagd om een wandeling te maken met deelnemers, die zich hiervoor aanmelden.


Iedere maand is er een hike, (meestal) op de 3e zondagmorgen van de maand. We verzamelen om 7.15u op een afgesproken locatie, die de deelnemers vooraf van ons horen. De hike start vervolgens om 7.30u en we zijn dan ongeveer 2u aan het wandelen. Rond 9.30u zijn we weer terug op de verzamelplek.

Op deze pagina vind je de data voor de komende ONE HAPPY HIKES.

> Draag geschikte, niet te warme kleding om te wandelen en dichte schoenen, waar je goed op kunt lopen.

> Neem je eigen fles water mee en zorg ook zelf voor zonnebrandcrème.

We hebben inmiddels al verschillende ONE HAPPY HIKES gedaan en altijd is het erg gezellig met super enthousiaste deelnemers.

Er gaan maximaal 14 personen mee. Een even aantal wandelt makkelijker is onze ervaring. Kinderen vanaf 9-10 jaar zijn ook welkom om mee te gaan.

Behalve dat hiken door de prachtige natuur van Aruba een fantastische belevenis is, is het ook leuk om samen met anderen te wandelen. Je leert nieuwe mensen kennen en komt tijdens het wandelen tot leuke en vaak ook mooie gesprekken.

Een heerlijke én gezonde
hike beleving!

Voor locals en voor iedereen die op vakantie is op Aruba.

Wil je een keer met ons meegaan? LEUK! 

Meld je hieronder aan.
Dat kan voor alle vermelde data.

AANMELDEN ONE HAPPY HIKE

De hikes die we maken, zijn gebaseerd op de hikes uit onze E-gids ARUBA HIKE TRAILS, die je hieronder kunt bestellen

BESTEL HIER E-GIDS ARUBA HIKE TRAILS

Met onze hike-activiteiten ondersteunen en sponsoren wij enkele gezondheidbevorderende projecten voor de jeugd van Aruba, zoals JUMP18 en HUNGA TECA