Blog

Harley Davidson rijden, kan ook op Aruba!

By 23 oktober 2019 No Comments

Behalve genieten van de zon, zee en het strand, kun je heel veel andere leuke dingen op Aruba. Zoals o.a. een tour over het eiland maken op een Harley Davidson.

Onze gasten Michelle en Kyle hebben dit gedaan en waren super enthousiast! Wij vinden het leuk om hun mooie ervaringen hieronder te delen.

“De laatste zondag van onze vakantie op Aruba hebben wij 2 Harley Davidson motoren gehuurd bij The Bike Clinic Aruba.

Onze vriend Thomas, die daar werkt, vroeg ons of wij nog wilde motorrijden. Daar zeiden wij geen nee tegen 🙂

Een paar dagen voor de tour zijn wij naar The Bike Clinic Aruba gegaan om te reserveren en te kijken welke Harley’s wij wilden huren.

Om 12:30 uur hadden wij afgesproken met Thomas om te gaan motorrijden. Aangekomen bij The Bike Clinic Aruba stond de eigenaar klaar om het een en ander met ons door te nemen, omdat het op Aruba heel anders rijden is dan je gewend bent in Nederland.

Nadat we goed waren geïnformeerd en we onze helmen op hadden was het tijd om de motoren te starten. Zonnebrand crème op en zonnebril mee niet te vergeten en gaan.

We gingen een soort kroegentocht doen met sightseeing punten. De eerste stop was bij de vuurtoren Californian Lighthouse. Toen door naar een lokaal café met drie tafels en een kleine bar.

Daarna gingen we naar Mangel Halto en omdat we restaurant Zeerovers nog wilden zien, zijn we daar ook langs gereden. Tenslotte zijn we naar een leuk tentje geweest aan het strand en hebben we lekker een surfplatter besteld.

Toen we die platter op hadden, werd het alweer donker buiten en hebben we de motoren weer terug gebracht naar The Bike Clinic Aruba.

Wat hebben we een geweldige dag gehad! Veel andere routes gereden dan wij zelf reden met de auto. Andere lokale barretjes bezocht en dat maakte het extra leuk omdat we op de laatste dag van onze vakantie nog veel nieuws hebben gezien.

The Bike Clinic Aruba is een dikke vette aanrader om een motor te huren. Goede tarieven en betrouwbare bike’s!!

Michelle en Kyle


september 2019