Reviews

Mooie reviews van fijne gasten voelen voor ons altijd als een ‘cadeautje’. Lees hier wat onze gasten vinden van hun verblijf in onze appartementen.

Adriënne & Annemieke, Hoorn NL :

“Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Elements of Aruba. In eerste instantie alleen al doordat het prachtig ingerichte appartementen zijn. Stijlvol, schoon en lekker ruim. Een heerlijke pool erbij waar je al zittend in het water een boekje kunt lezen of een wijntje kunt drinken.

Het ligt heel centraal tussen Oranjestad en high rise en op vijf minuten met de auto aan het strand, waar je gewoon niet meer weg wil.

En dan Frank en Ineke, zo lief en gastvrij ze zijn. Ok, ik ben bevoorrecht omdat ze familie zijn. Maar ik zie de bevlogenheid die ze hebben om het iedereen naar hun zin te maken.

Mooie hikes, goede tips en vol goede ideeën om je dagen goed te kunnen vullen. Ze weten ontzettend veel over het eiland en ze hebben zich echt verdiept in de historie.

Ik zeg, mocht je twijfelen, doen!! Je bent er echt helemaal uit!”

april 2022

Astrid & Jack, Heesch NL :

“Een aanrader!!!!

Wat een prachtige appartementen heeft het kleinschalige complex Elements of Aruba! Hip en stijlvol ingericht, gloednieuw en brandschoon en centraal gelegen op het eiland. Alle drie de appartementen bieden alle comfort en privacy: een echt thuiskomen-gevoel.

Niet in de laatste plaats door de hartelijkheid van Ineke en Frank, die precies aanvoelen wat de verschillende gasten graag (wel of niet) willen. Door hen bezochten wij de mooiste stranden, gezellige bars/eettentjes en bezienswaardigheden.

Voor de rustzoeker is er de mogelijkheid voor een yogales en wil je een sportieve activiteit dan zijn er diverse hikes die je zelfstandig of met begeleiding van Ineke kunt maken. Daar zie je de prachtige natuur, waar je je helemaal alleen waant. Met ter afsluiting van die mooie wandeling een echt Arubaans ontbijt.

Gastvrijheid met de hoofdletter G! Je voelt je enorm verwend en dankbaar met Elements of Aruba als uitvalsbasis…

Wat hebben wij een fijne vakantie gehad! We missen hen nu al!”

april 2022

Els & John, Linden NL :

“Als je naar Aruba op vakantie gaat kunnen wij ons geen fijnere plek om te verblijven voorstellen als die van Elements of Aruba van Ineke en Frank. Perfect verzorgd, bijzonder mooie appartementen, in een aangename en rustige woonwijk, weg van de grote hotels en toch op slechts 7 minuten van een van de fijnste stranden van Aruba, Eagle Beach.

Met in de tuin een wellness pool, een airco in de slaapkamer die je nauwelijks hoort en zalige bedden. Toch allemaal niet onbelangrijk.

Maar zonder Ineke en Frank zou Elements niet zijn wat het allemaal zo fijn maakt: hartelijk, gastvrij, behulpzaam en boordevol met precies die tips waarvan zij zien dat ze jou daar een plezier mee doen.

Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van de Roadmap Different Aruba (https://elementsofaruba.com/blogartikel-roadmap-different-aruba/) die Ineke en Frank hebben samengesteld, boordevol leuke tips zoals de overheerlijke taartjes van Huchada in Santa Cruz of de stadsview vanaf de 2e etage van de bibliotheek in San Nicolas.

Met de roadmap zijn we dagelijks kriskras het eiland gaan verkennen; de huurauto die Ineke had geregeld Bij Hotwheels Car Rental stond bij onze aankomst al klaar.

En hun e-gids ARUBA HIKE TRAILS (https://elementsofaruba.com/hikegids/) is echt een must: een gids vol mooie wandelroutes, die je beter wel al heel vroeg in de ochtend kunt gaan doen.

Genoten hebben we van de stilte, om 7 uur in de ochtend op Ayo Rock formation of op Seroe Colorado; alleen wij en de vogels met hun ochtendconcert. Het struinen tussen alle verlaten huisjes op Rincon Beach; de mooie routes in Arikok.

En vergeet de aangegeven tijdsduur in de hikegids: er is zoveel te ontdekken onderweg dat een wandeling echt meer tijd vraagt. Want er zijn bijvoorbeeld heel wat mooie vogels te spotten, met als hoogtepunten voor ons de kolibri en de shoco (uiltje), ook weer dankzij tips van Ineke en Frank.

We hebben door hen zoveel gezien: Aruba is echt meer dan wit strand, stralende zon en blauwe oceaan. Maar natuurlijk hebben we ook genoten van de vele mooie stranden, gewapend met de badlakens, strandstoeltjes en koelbox die door Elements of Aruba beschikbaar worden gesteld, ook weer zo’n luxe.

Als we dan in de namiddag weer van het strand vertrokken zeiden we: “kom we gaan naar huis”. Zo thuis voelden wij ons in Elements of Aruba.

Kortom, het was een feestje om 10 dagen op Aruba te verblijven bij Elements of Aruba: 100% zorgeloos en meer dan genoeg redenen om terug te komen. Maar dan wel op die ene plek: bij Ineke en Frank in de heerlijke vakantieappartementen van Elements of Aruba.”

maart 2022

Anneke & Ton, Langendijk NL :

“Een heerlijke gastvrije plek. We hebben bijna 3 weken mogen logeren in appartement Palm Tree. Bij aankomst direct een hartelijk welkom van Frank en Ineke wat ons echt een thuisgevoel gaf.

Ons appartement was heerlijk ruim met een heerlijk bed, ruime badkamer en prima keuken. Wij hadden veel privacy met eigen ingang en parkeerplaats voor de deur.

Het appartement ligt in een rustige wijk. Met de auto ben je binnen 10 minuten in het centrum van Oranjestad tot aan de mooiste snorkelplek bij Malmok.

Frank en Ineke weten precies wat je nodig hebt. Zij zorgen voor een schoon bed, verse handdoeken, geven tips over leuke plekken.

Helemaal top was het ontbijt op de eerste ochtend zodat je er niet gelijk op uit hoeft.

Bij ons volgende bezoek aan Aruba keren we zeker terug naar Frank en Ineke.”

Tot dan en de groetjes uit Langedijk

januari 2022

Paul van Daal, Nijmegen NL :

“Lieve Ineke en Frank,

Dan land je vermoeid op Aruba (mijn lange lijf is niet gemaakt voor 10 uur in een vliegtuigstoel), maar sta jij Ineke me stralend op te wachten. Een kwartiertje later zit ik op jullie terras aan het eerste Chill biertje, wordt er pizza geserveerd en al veel verteld over dit prachtige eiland.

Wat een ontvangst, de eerste 9+ ervaring zit in the pocket en er volgen er nog veel meer. Gelijk op zondag in alle vroegte mee op hike, na 30 jaar weer windsurfen, snorkelen, met mijn huurauto het eiland verkennen en genieten van prachtige plekjes, iedere dag in de lounge pool, relaxen op het heerlijke terras van mijn appartement en lekker slapen in een airco gekoelde slaapkamer. En dan kan ik nog veel meer noemen. Maar dat bewaar ik voor mijn herinneringen.

Eén ding moet ik nog wel kwijt, jullie zijn kanjers in het zorgen voor de perfecte vakantiebeleving. Of noem het 9+. Prachtige accommodatie, ja daar mag je de term boutique met recht aan verbinden. Heel veel informatie over het eiland en niet alleen over de toeristische hotspots maar ook over de geschiedenis, het dagelijks leven, de natuur en de plekken waar de toeristen minder komen.

En jullie voelden precies aan hoe ik – neefje van Ineke – deze onvergetelijke week wilde invullen. Samen leuke dingen doen, maar mij ook lekker in mijn uppie laten genieten!

Het was ‘one happy week’ op ‘one happy island’. Heel veel dank daarvoor en het kan toch bijna niet anders dat er een weerzien op Aruba komt.

Saludos”

januari 2022

Fam. Slokkers, Waalre NL :

Super dagen gehad in Element of Aruba! Mooie ruime appartementen met alles erop en eraan. Van koelbox tot strandlakens. Uitgebreide keuken, ruime slaapkamer, mooie veranda.

Ineke en Frank weten veel te vertellen over het eiland. Aruba heeft niet alleen mooie witte stranden maar ook natuur waar je prachtig kunt wandelen. Dat hebben Ineke en Frank laten zien! Man en zoon zijn met Frank gaan mountainbiken! Prachtig!!

Wij waren met heel het gezin (vijven) en hadden 2 appartementen gehuurd. Deze liggen in een ruime tuin met een relax pool en buitendouche, waar je heerlijk kunt afkoelen.

In een woord!! Een aanrader !! Dikke 10.”

december 2021

Monique & Eddy, Nieuwvliet NL :

“Het was weer thuiskomen bij de super vriendelijke gastheer en gastvrouw Frank en Ineke. Je wordt vriendelijk ontvangen met koel drankje voordat je naar je appartement gaat. Die zijn volledig uitgerust om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.
Mis je iets, is er iets, vraag het ze en alles komt goed. Ze staan je met raad en daad bij als je iets van het eiland wil weten. Het is er heerlijk rustig en super schoon. Kortom ons tweede huis!”

november 2021

Anneke & Marcel, Eindhoven NL :

“Vanaf het moment dat je de luchthaven uitloopt, voel je je thuis op Aruba door Frank en Ineke. Samen met Frank moutainbiken, met Ineke hiken, naar de yoga of een tour door Oranjestad. Niets is hen te veel om je vakantie tot een succes te maken. Nooit teveel, altijd de juiste hoeveelheid aandacht.

De mooie appartementen van Elements of Aruba liggen heerlijk centraal op het eiland, een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Oranjestad, Arikok, St. Nicolas, Eagle Beach en de Hooiberg.

Teruggekomen op Catiri 21 rust je lekker uit bij de pool of lees je heerlijk rustig een boek op je porch. Goede wifi is natuurlijk aanwezig.

Een dikke 10!

november 2021

Anita & Frans, Zaandijk NL :

“Wij zijn 3 weken terug in Nederland en wat verlangen wij naar Aruba. Naar de heerlijke warmte, de prachtige stranden en de heerlijke zee.

Maar zeker ook naar het heerlijke appartement van Elements of Aruba en hun eigenaren Ineke & Frank. Wij waren er nu voor de derde keer en het ontbreekt je aan niets.

De appartementen zijn zeer volledig ingericht. Keuken met alle apparatuur om zelf te koken, woonkamer, badkamer, slaapkamer en een lekker terras. Koelbox en handdoeken voor naar het strand, je kunt stoelen huren, kortom heerlijk.

Frank & Ineke zijn zeer enthousiaste en behulpzame eigenaren, vol ideeën en tips wanneer jij dat wilt. Zij kennen de mooiste plekjes van het eiland, de natuur, de dorpjes, de stranden, de restaurants en denken graag met je mee.

Deze keer hebben wij gehiket en ben ik met Ineke mee geweest naar yoga-les, beide een super ervaring.

Na een dagje strand is het heerlijk vertoeven bij de loungepool met een wijntje of een Chill biertje.

Wij raden iedereen aan om naar Elements of Aruba te gaan voor een heerlijke ontspannen vakantie. Écht genieten daar!

oktober 2021

Bianca & Marcel, Elten DUI : 

“Als je naar Aruba op vakantie wil, boek dan je accommodatie bij Elements of Aruba! Wij zijn net terug van een super vakantie daar. Alles super netjes en zeer schoon.

Frank en Ineke zijn een briljante gastheer en gastvrouw. Niets is ze te veel, je kunt ze alles vragen en ze weten alles over het eiland. Vanaf het moment van aankomst op het vliegveld tot de terugvlucht word je in de watten gelegd.

Als wij weer naar Aurba gaan hoeven we niet te twijfelen waar we verblijven. Natuurlijk bij Frank & Ineke van Elements of Aruba.”

september 2021

Wilma & Frans, Aalsmeer : 

Mocht je binnenkort plannen hebben om vakantie te vieren op Aruba, dan kunnen wij jullie het prachtige appartementen complex Elements of Aruba van harte aanbevelen. De appartementen zijn schoon en prachtig ingericht.

Frank en Ineke zijn werkelijk een fantastische gastheer en gastvrouw. Altijd geïnteresseerd en staan altijd voor je klaar. Zij weten alles van en over Aruba te vertellen en denken met je mee qua interesses.

Wij zijn nu voor de vierde keer op Aruba geweest, maar door de vele tips van Frank hebben wij weer nieuwe dingen gezien.

Nogmaals bedankt voor alles. Hopelijk tot een volgende keer!

september 2021

Marleen & Wilfried, België :

“Elements of Aruba, Ineke creëerde een rustgevende  Scandinavische sfeer in de smaakvol ingerichte appartementen met een zalige lounge pool.

De hartelijke ontvangst met een frisse Chill op hun porch, hun verhaal, ons verhaal wat ons telkens weer naar Aruba doet verlangen.

Een onbekende plek op een voor ons zo gekend eiland.

Frank en Ineke zijn super lieve mensen die je over alles kunnen en willen informeren.

Ook het boek ter inzage met verhalen over de geschiedenis van Aruba was een leuke extra.

Samen genoten we van de sunset en wijn aan het strand op dit prachtige stukje wereld, de ongedwongen Biba dushi sfeer ten top.

Een aanrader, een plek waar je je thuis voelt. Ik zou er zo terug naartoe willen gaan….”

augustus 2021

Pleun & Coen, Son & Breughel : 

Elements of Aruba in een woord? FANTASTISCH!

Frank en Ineke hebben werkelijk een paradijsje op Aruba weten te creëren. Intiem, fris, modern, rustig, met 3 prachtig ingerichte appartementen en een onwijs mooie tuin met prachtige palmbomen en een heerlijke lounge pool.

Bij Elements of Aruba voel je je meteen thuis en vanuit hier kun je echt volop genieten van al wat Aruba te bieden heeft.

Elements of Aruba ligt lekker rustig in een vriendelijke wijk net buiten Oranjestad. En dat is geweldig. Binnen no-time kun je alles op het eiland makkelijk bereiken.

Voeg daar de gastvrijheid en betrokkenheid van Frank en Ineke bij en je hebt een topvakantie. Echt een aanrader als je naar Aruba gaat! Wij gaan in ieder geval zeker terug!”

juli 2021

Familie Feiret, Terneuzen :

GEVOEL VAN THUISKOMEN
“Het verblijf bij Elements of Aruba was zalig. Het is een heel gezellig en goed onderhouden complex. De appartementen zijn zeer sfeervol ingericht en wanneer je op de veranda zit heb je nagenoeg de gehele dag schaduw.
Frank en Ineke doen enorm hun best en je kan er niks aan mis vragen. Kortom een AANRADER!”
mei 2021

Mara & Arno, Nijmegen :

“Wat een geweldig verblijf hebben wij gehad bij Elements of Aruba!

In maart 2021 hebben wij tien dagen in Aruba doorgebracht in appartement “Palm Tree’ en het was heerlijk, dankzij het prachtige appartement én dankzij Frank en Ineke!

Appartement is mooi, schoon en zeer stijlvol ingericht. Frank en Ineke zijn de liefste gastheer en gastvrouw die je je maar kunt wensen. Niets is teveel voor hen, ze staan dag en nacht voor je klaar. Alles wordt voor je geregeld. Zij kennen de mooiste plekjes van het eiland.

Als wij ooit weer terugkeren naar Aruba, doen wij dat alleen als we weer bij Elements of Aruba kunnen verblijven!!!”

maart 2021

Ruud, Vleuten :

“Afgelopen twee weken mogen Genieten op Elements of Aruba. Voor het eerst in mijn leven alleen op vliegvakantie. Spannend maar absoluut de moeite waard. Zeer gastvrij ontvangen door de eigenaars, Frank & Ineke. Frank en Ineke kijken erg goed naar de behoeften van hun gasten.

Ik verbleef in het prachtige appartement Palm Tree, met alles er op en er aan. Heel leuk en sfeervol ingericht, je voelt je er thuis. En het belangrijkste, het is er schoon!

Een auto huren is een must (heeft Ineke voor mij top geregeld). 6 min rijden naar prachtige stranden, veel restaurantjes in de omgeving. Ik heb er bewust voor gekozen om excursies met Frank en of Ineke te ondernemen (en niet met een extern bureau), dit is echt een aanrader! Veilig en vertrouwd.

Beiden hebben super veel kennis en passen de excursies aan naar je wensen. Hiken op Aruba is geweldig! Naast natuurlijk de relaxte sfeer en het mooie weer.

Ik zou Elements of Aruba voor 100% aanraden!”

november 2020

Mirjam, Dommelen :

“Lieve Ineke en Frank,

Ruim 8 maanden gelden heb ik de stap gezet…..op vakantie naar Aruba…alleen. Ik had echt even tijd voor mezelf nodig en waar kon dat beter dan op Elements of Aruba.

Ik ben 15 dagen bij jullie geweest in het mooie appartement ‘Cactus’. Het voelde direct als THUISKOMEN !

Jullie Elements of Aruba is schitterend en alles wat ik erover gelezen en gehoord had klopte helemaal. Een heerlijk THUIS onder de zon waar ik weer helemaal tot mezelf gekomen ben.

Jullie beider zorg was geweldig en daarvoor zal ik jullie altijd dankbaar blijven. Toen ik het mooie Aruba weer moest verlaten heb ik mezelf een belofte gedaan:

Ik kom ZEKER terug want het gevoel van geluk wat ik bij jullie op Aruba ervaren heb is het beste medicijn wat ik maar kon krijgen!”

maart 2020

Taco & Jeanne-Tine, Eindhoven :

“Als straks de grenzen en deuren weer open gaan na ‘Corona’, boek dan zeker een WORKATION bij Elements of Aruba. Echt een aanrader om te doen! Wij zijn terug na een verblijf van een week vol inspiratie thuisgekomen .

Zeker na alle opgedane kennis en vaardigheden rondom online werken door corona, kan het je echt helpen om te resetten en nieuwe ideeën en energie op te doen. Even uit je normale omgeving in de zonnige setting van Aruba.

Zowel Frank als Ineke hebben Taco en mij weer een geweldige boost gegeven met hun input als sparringpartner en superhost van Elements of Aruba.

Dankjewel daarvoor!”

maart 2020

Samantha & Mark, Vlijmen : 

“Toen wij op Elements of Aruba verbleven, hebben we na een paar dagen op het eiland te zijn, een leuke dagtrip gemaakt met Ineke naar Arikok National Park. Maar alleen bij Arikok bleef het niet! Met de 4×4 van Ineke en Frank zijn we richting het park gereden. Het was maar goed ook, want onze huurauto had de wegen niet overleefd! Gaten, hobbels en steile stukken is hier normaal.

Nadat we zijn gestopt om een toegangskaartje te kopen in het Arikok Visitor Center, zijn we het park in gereden. De prachtige natuur vol met cactussen en aloë vera planten is overal aanwezig. Ineke heeft ons tijdens de trip heel veel verteld, het is alsof ze hier al jaren woont!

Het was leuk om te zien en te horen van Ineke, wat dit park zo bijzonder maakt. Natuurlijk de geweldige natuur, maar ook de fraaie grotten met oude indianen tekeningen, de Natural Bridge en de ruige kustlijn aan de noordkant van Aruba. Via een onverharde weg zijn we door het park gereden en hebben onderweg een aantal stops gemaakt om te genieten van het mooie uitzichtpunten.

We zijn aan de ‘achterkant’ het park weer uitgegaan en hebben toen een bezoek gebracht aan San Nicolaas. De 2e stad van Aruba, die tegenwoordig bekend is om de vele mooie schilderingen op de gevels. Van levensechte dieren tot abstracte kunst. De schildpad, een van de nieuwste muurschilderingen, is super mooi!

We hebben onze weg vervolgd naar de oude wijken, waar vroeger de arbeiders en hun gezinnen woonden van de raffinaderij. Het is bizar om te zien, het lijkt wel een spookstad. Straten vol leegstaande woningen en wegen die nooit zijn afgemaakt. Onwerkelijk! Op het hoogste punt van Sero Colorado staat een vuurtoren, en daar kun je bij helder weer ver kijken.

Via de hondenbegraafplaats Santana di Cacho zijn we richting Baby Beach gereden. De begraafplaats is trouwens iets, wat we bij ons in Nederland niet kennen. De dieren hebben mooi versierde graven en er liggen er best veel….

Baby Beach is een mooi strand in een baai waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en snorkelen. Er zitten zelfs schildpadden als je geluk hebt!

Na een stop voor een ijskoud drankje bij Charlie’s Bar zijn we verder gereden langs de kust en hebben we nog een korte stop gemaakt bij Mangel Halto, met de mangrove bomen en een superblauwe zee.

De dagtrip hebben we afgesloten met een heerlijk drankje bij Santos. We hebben genoten!”

december 2019

Lei & Francine, Sittard :

“Alweer enkele dagen terug in Nederland, het was wel even afzien. Ongemakkelijk om je weer in dikke kleding in te pakken. Wat heeft het ons goed gedaan om 4 weken alleen in onze hoog-zomerse kleren rond te lopen. Genoten hebben we van het klimaat, maar van nog zoveel meer.

Via internet kwamen we in contact met Elements of Aruba. Er werd veel beloofd wat ons aansprak . We reserveerden er dus een appartement voor 4 weken in november/december 2019.

Nog thuis hadden we al contact met de verhuurders, Ineke & Frank. Per e-mail kregen we al antwoord op al onze vragen. Zodoende vertrokken we met een goed gevoel richting Aruba.

Na een lange reis, werden we op de luchthaven van Aruba opgewacht door het vriendelijke stel. Onderweg naar ons onderkomen liet Ineke ons al e.e.a. van Aruba zien.

Bij aankomst op Elements of Aruba werden we door Ineke en Frank getrakteerd op een drankje en hapje, waarna we onze koffers in het appartement zetten en neerploften in bed.

De volgende morgen kwam Ineke informeren of alles naar wens was en gaf ze ons alle mogelijke informatie. Natuurlijk hadden we ons vooraf ook al ruim geïnformeerd over het leven, de bezienswaardigheden en meer op Aruba.

We kunnen wel zeggen dat we in de maand dat we op Aruba waren zoveel mogelijk van de must-sees op het happy island hebben bezocht. En niet te vergeten: genoten van de natuur en de diverse stranden, voornamelijk op ons favoriete strand Eagle Beach, waar je haast niemand ziet!

En verder hebben we Salsa-lessen gevolgd, in vele internationale restaurantjes gegeten, exposities bezocht, de middenstand verkend, contacten gemaakt met  locals, die werkelijk open en vooral heel vriendelijk zijn.

Tijdens ons verblijf hebben we ervaren dat alle beloftes van Frank en Ineke ook werkelijkheid zijn. Ons appartement voldeed echt aan de voor ons zeer belangrijke voorwaarden: eigentijds, voorzien van alle nodige comfort en brandschoon.

Dit alles maakte ons verblijf bij dit vriendelijke en betrokken stel tot een groot succes. Een weerzien op Elements of Aruba ligt zomaar in het verschiet.”

november/december 2019

Mike, Marjolein & Pleun, Veldhoven :

“Wat was het heerlijk bij jullie! Een super fijne aankomst met Chill biertje, om maar meteen duidelijk te maken wat de bedoeling is op Aruba :), even gezellig bijkletsen en daarna naar het appartement om in een koele kamer de eerste nacht door te brengen.

Het appartement is top met alle ruimte binnen en buiten en van alle gemakken voorzien. Af en toe de verkoeling opzoeken in de lounge-pool is erg fijn als je terugkomt van een nieuwe ontdekkingstocht.

Dat wij het genoegen hebben gehad om diverse keren met jullie op pad te mogen, was een cadeau! Een heerlijke wandeling, een schitterende fietstocht, een nieuwe ervaring door te beachtennissen, een stadstour en zo kunnen we nog wel even doorgaan…!

De hartelijkheid en gastvrijheid spat van jullie af en heeft onze vakantie tot top-vakantie gemaakt!

A happy family on the happy island!”

juli 2019

Christine, Bonaire :

“Wat een prachtige Airbnb is dit! Toen ik binnen kwam rook het alsof alles net uit de verpakking kwam. Lekker schoon en nieuw alsof ik de eerste gast was. Het huis is stijlvol ingericht. Aan alles is gedacht, zelfs zout, peper, olie, wat basic specerijen om mee te koken.

De woning is centraal gelegen. Je bent overal binnen een paar minuten als je het verkeer mee hebt.

Ineke en haar man zijn super gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Ik ben nogal een kletskous dus ik kon gezellig een praatje met ze maken.

Als je niet van de drukte van toeristen houdt is dit de juiste plek om te verblijven. Ik hoop nog een keer hier terug te komen!”

juni 2019

Daphne & Dennis, Emmeloord :

“Wij hebben een weekje gelogeerd in het appartement Palm Tree en werden heel gastvrij en warm ontvangen door de eigenaren Frank & Ineke met een heerlijk Chill biertje!

Zeer net verblijf! Palm Tree is ‘gloedje’ nieuw. Alles super netjes en schoon. Inrichting is ook helemaal onze smaak. Privé parkeren op het terrein en je eigen privé ingang naar het appartement, dat voelt als een huisje.

Mocht je het super warm krijgen, wat bijna niet anders kan op Aruba, kan je lekker afkoelen in de lounge pool. Helemaal uitgerust naar huis, omdat je verbijf TOP is! En bij vertrek krijg je ook nog een leuk souveniertje en die hangt nu bij ons aan de koelkast 🙂 

We gaan zeker over Elements of Aruba vertellen aan onze vrienden en familie voor als zij ooit naar Aruba op vakantie willen gaan.”

juni 2019

Fatima, Fikri en Taysir, BEL :

“We hebben Frank en Ineke ervaren als warme mensen met het hart op de juiste plaats, die steeds klaar staan om er een onvergetelijke aangename vakantie van te maken. 2 echte toppertjes die tijd maken en nemen voor hun gasten. We hebben een heel warme ontvangst gekregen.

Over het infrastructuur hebben we ook zeker en vast niet te klagen! Zeer ruim appartement, ruime kamers, heel net en volledig uitgerust! De appartementen zijn in een Scandinavië’s stijl ingericht. Wat heel mooi en apart is!

Er is ook een mooi, klein zwembadje waar mijn kleine ventje van 5 maand heeft in kunnen zwemmen en genieten! Wij natuurlijk ook!

Gewoon top! Het appartement is ook goed gelegen in een rustige omgeving. Prijs/kwaliteit meer dan de moeite waard.

Frank en Ineke waren niet enkele goede eigenaars maar ook goede buren! Ze stonden altijd klaar voor ons!

Welgemeende Dankjewel Ineke en Frank!”

juni 2019

Mathieu & Sandra, Limburg :

“Niet voor het eerst naar Aruba, wel de eerste keer Elements of Aruba. Aruba was voor ons al: altijd warm, zon en wind, toeren over het eiland, uitrusten op de mooiste stranden van de wereld, spontane praatjes met vriendelijke mensen, uitdagende tochten door de cunucu, romantisch dineren op het strand, verrassende mangrove, een andere cultuur met een vleugje Nederland en een heerlijk relaxte sfeer.

Deze keer hebben Frank en Ineke daar nog een element aan toegevoegd. Het mooie en nieuwe appartement voelde namelijk als “thuis komen”…om ff te lunchen en af te koelen in de lounge pool, of om lekker zelf te koken en te dineren onder de porch, om ‘s avonds lekker te borrelen of om de klok rond te slapen. Er was zelfs een dag dat we helemaal nergens zijn geweest en ons “thuis” vermaakten, heerlijk relaxed en echt vakantie!

Volgende keer Aruba = zeker weer naar Elements of Aruba! Want wie wil er nou niet thuis komen op een van de fijnste plekjes op deze aarde?

april 2019


Els & Annemieke, Apeldoorn/Hoorn :

“Aruba, een eiland waar het heerlijk is om te zijn. Altijd mooi weer met een lekkere wind, waardoor je ook van alles kunt ondernemen. Prachtige stranden met voor elk wat wils : snorkelen, duiken, kitesurfen, kanoën, of gewoon genieten van zon en zee.

Maar ook de ruige kant van het eiland is prachtig met rotspartijen, ruige zee, bijna woestijnachtig gebied, waar je ook weer van alles kunt ondernemen. Wandelen, kitesurfen of gewoon rondrijden.

Een eiland waar je tot rust komt en als je bij Elements of Aruba een appartement huurt zit je lekker centraal op het eiland.  Mooie appartementen, lekker ruim,en veel privacy. Frank en Ineke maken het je naar de zin, en zijn er als je ze nodig hebt. Wij hebben genoten!”

februari 2019

Tanja & Michiel, Soest :

“Wij willen Frank en Ineke heel erg bedanken voor de geweldige tijd die we bij hen hebben gehad. Ons appartement was geweldig: schoon, modern, heel smaakvol en veel privacy. Fijn terras, gezellige lounge pool en een heerlijke buitendouche.

Een fantastische plek als je de rust zoekt of als uitvalsbasis voor het avontuur. De plek op het eiland is prima; je kan makkelijk alle hoeken van het eiland verkennen vanuit Elements of Aruba.

Ze zijn ontzettend gastvrij en hebben ons veel goede tips gegeven waardoor wij voor ons gevoel het eiland echt hebben ontdekt. Heel knap hoe ze aan de ene kant heel bescheiden en terughoudend maar ook  hartelijk en gezellig zijn. Ze hebben echt hun best gedaan om ons een topvakantie te geven. We hebben het heel gezellig met ze gehad.

En voor de mountainbikers; Frank is een ideale gids om het eiland mee te verkennen; ruige trails of wat meer easy. Alle smaken zijn er en hij geeft je daarbij ook nog het gevoel dat je een goede fietser bent.

Wij hebben voor we naar Aruba gingen best wel even gezocht naar de juiste plek om te boeken. Elements of Aruba biedt echt veel comfort en ruimte in vergelijking met andere locaties in dezelfde prijsklasse.

Frank en Ineke, we zijn erg enthousiast en we vinden het leuk als jullie dit bericht op jullie website plaatsen en dat nog heel veel mensen gaan genieten van jullie paradijsje. We komen zeker terug!

januari 2019

LEES HIER MEER REVIEWS OP ZOOVER.NL

KRIJG JE AL ZIN OM ONZE APPARTEMENTEN TE BOEKEN?

BOEK HIER!