Reviews

Ruud, Vleuten :

“Afgelopen twee weken mogen Genieten op Elements of Aruba. Voor het eerst in mijn leven alleen op vliegvakantie. Spannend maar absoluut de moeite waard. Zeer gastvrij ontvangen door de eigenaars, Frank & Ineke. Frank en Ineke kijken erg goed naar de behoeften van hun gasten.

Ik verbleef in het prachtige appartement Palm Tree, met alles er op en er aan. Heel leuk en sfeervol ingericht, je voelt je er thuis. En het belangrijkste, het is er schoon!

Een auto huren is een must (heeft Ineke voor mij top geregeld). 6 min rijden naar prachtige stranden, veel restaurantjes in de omgeving. Ik heb er bewust voor gekozen om excursies met Frank en of Ineke te ondernemen (en niet met een extern bureau), dit is echt een aanrader! Veilig en vertrouwd.

Beiden hebben super veel kennis en passen de excursies aan naar je wensen. Hiken op Aruba is geweldig! Naast natuurlijk de relaxte sfeer en het mooie weer.

Ik zou Elements of Aruba voor 100% aanraden!”

november 2021

Mirjam, Dommelen :

“Lieve Ineke en Frank,

Ruim 8 maanden gelden heb ik de stap gezet…..op vakantie naar Aruba…alleen. Ik had echt even tijd voor mezelf nodig en waar kon dat beter dan op Elements of Aruba.

Ik ben 15 dagen bij jullie geweest in het mooie appartement ‘Cactus’. Het voelde direct als THUISKOMEN !

Jullie Elements of Aruba is schitterend en alles wat ik erover gelezen en gehoord had klopte helemaal. Een heerlijk THUIS onder de zon waar ik weer helemaal tot mezelf gekomen ben.

Jullie beider zorg was geweldig en daarvoor zal ik jullie altijd dankbaar blijven. Toen ik het mooie Aruba weer moest verlaten heb ik mezelf een belofte gedaan:

Ik kom ZEKER terug want het gevoel van geluk wat ik bij jullie op Aruba ervaren heb is het beste medicijn wat ik maar kon krijgen!”

maart 2020

Taco & Jeanne-Tine, Eindhoven :

“Als straks de grenzen en deuren weer open gaan na ‘Corona’, boek dan zeker een WORKATION bij Elements of Aruba. Echt een aanrader om te doen! Wij zijn terug na een verblijf van een week vol inspiratie thuisgekomen .

Zeker na alle opgedane kennis en vaardigheden rondom online werken door corona, kan het je echt helpen om te resetten en nieuwe ideeën en energie op te doen. Even uit je normale omgeving in de zonnige setting van Aruba.

Zowel Frank als Ineke hebben Taco en mij weer een geweldige boost gegeven met hun input als sparringpartner en superhost van Elements of Aruba.

Dankjewel daarvoor!”

maart 2020

Lei & Francine, Sittard :

“Alweer enkele dagen terug in Nederland, het was wel even afzien. Ongemakkelijk om je weer in dikke kleding in te pakken. Wat heeft het ons goed gedaan om 4 weken alleen in onze hoog-zomerse kleren rond te lopen. Genoten hebben we van het klimaat, maar van nog zoveel meer.

Via internet kwamen we in contact met Elements of Aruba. Er werd veel beloofd wat ons aansprak . We reserveerden er dus een appartement voor 4 weken in november/december 2019.

Nog thuis hadden we al contact met de verhuurders, Ineke & Frank. Per e-mail kregen we al antwoord op al onze vragen. Zodoende vertrokken we met een goed gevoel richting Aruba.

Na een lange reis, werden we op de luchthaven van Aruba opgewacht door het vriendelijke stel. Onderweg naar ons onderkomen liet Ineke ons al e.e.a. van Aruba zien.

Bij aankomst op Elements of Aruba werden we door Ineke en Frank getrakteerd op een drankje en hapje, waarna we onze koffers in het appartement zetten en neerploften in bed.

De volgende morgen kwam Ineke informeren of alles naar wens was en gaf ze ons alle mogelijke informatie. Natuurlijk hadden we ons vooraf ook al ruim geïnformeerd over het leven, de bezienswaardigheden en meer op Aruba.

We kunnen wel zeggen dat we in de maand dat we op Aruba waren zoveel mogelijk van de must-sees op het happy island hebben bezocht. En niet te vergeten: genoten van de natuur en de diverse stranden, voornamelijk op ons favoriete strand Eagle Beach, waar je haast niemand ziet!

En verder hebben we Salsa-lessen gevolgd, in vele internationale restaurantjes gegeten, exposities bezocht, de middenstand verkend, contacten gemaakt met  locals, die werkelijk open en vooral heel vriendelijk zijn.

Tijdens ons verblijf hebben we ervaren dat alle beloftes van Frank en Ineke ook werkelijkheid zijn. Ons appartement voldeed echt aan de voor ons zeer belangrijke voorwaarden: eigentijds, voorzien van alle nodige comfort en brandschoon.

Dit alles maakte ons verblijf bij dit vriendelijke en betrokken stel tot een groot succes. Een weerzien op Elements of Aruba ligt zomaar in het verschiet.”

november/december 2019

Mike, Marjolein & Pleun, Veldhoven :

“Wat was het heerlijk bij jullie! Een super fijne aankomst met Chill biertje, om maar meteen duidelijk te maken wat de bedoeling is op Aruba :), even gezellig bijkletsen en daarna naar het appartement om in een koele kamer de eerste nacht door te brengen.

Het appartement is top met alle ruimte binnen en buiten en van alle gemakken voorzien. Af en toe de verkoeling opzoeken in de lounge-pool is erg fijn als je terugkomt van een nieuwe ontdekkingstocht.

Dat wij het genoegen hebben gehad om diverse keren met jullie op pad te mogen, was een cadeau! Een heerlijke wandeling, een schitterende fietstocht, een nieuwe ervaring door te beachtennissen, een stadstour en zo kunnen we nog wel even doorgaan…!

De hartelijkheid en gastvrijheid spat van jullie af en heeft onze vakantie tot top-vakantie gemaakt!

A happy family on the happy island!”

juli 2019

Christine, Bonaire :

“Wat een prachtige Airbnb is dit! Toen ik binnen kwam rook het alsof alles net uit de verpakking kwam. Lekker schoon en nieuw alsof ik de eerste gast was. Het huis is stijlvol ingericht. Aan alles is gedacht, zelfs zout, peper, olie, wat basic specerijen om mee te koken.

De woning is centraal gelegen. Je bent overal binnen een paar minuten als je het verkeer mee hebt.

Ineke en haar man zijn super gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Ik ben nogal een kletskous dus ik kon gezellig een praatje met ze maken.

Als je niet van de drukte van toeristen houdt is dit de juiste plek om te verblijven. Ik hoop nog een keer hier terug te komen!”

juni 2019

Daphne & Dennis, Emmeloord :

“Wij hebben een weekje gelogeerd in het appartement Palm Tree en werden heel gastvrij en warm ontvangen door de eigenaren Frank & Ineke met een heerlijk Chill biertje!

Zeer net verblijf! Palm Tree is ‘gloedje’ nieuw. Alles super netjes en schoon. Inrichting is ook helemaal onze smaak. Privé parkeren op het terrein en je eigen privé ingang naar het appartement, dat voelt als een huisje.

Mocht je het super warm krijgen, wat bijna niet anders kan op Aruba, kan je lekker afkoelen in de lounge pool. Helemaal uitgerust naar huis, omdat je verbijf TOP is! En bij vertrek krijg je ook nog een leuk souveniertje en die hangt nu bij ons aan de koelkast 🙂 

We gaan zeker over Elements of Aruba vertellen aan onze vrienden en familie voor als zij ooit naar Aruba op vakantie willen gaan.”

juni 2019

Fatima, Fikri en Taysir, BEL :

“We hebben Frank en Ineke ervaren als warme mensen met het hart op de juiste plaats, die steeds klaar staan om er een onvergetelijke aangename vakantie van te maken. 2 echte toppertjes die tijd maken en nemen voor hun gasten. We hebben een heel warme ontvangst gekregen.

Over het infrastructuur hebben we ook zeker en vast niet te klagen! Zeer ruim appartement, ruime kamers, heel net en volledig uitgerust! De appartementen zijn in een Scandinavië’s stijl ingericht. Wat heel mooi en apart is!

Er is ook een mooi, klein zwembadje waar mijn kleine ventje van 5 maand heeft in kunnen zwemmen en genieten! Wij natuurlijk ook!

Gewoon top! Het appartement is ook goed gelegen in een rustige omgeving. Prijs/kwaliteit meer dan de moeite waard.

Frank en Ineke waren niet enkele goede eigenaars maar ook goede buren! Ze stonden altijd klaar voor ons!

Welgemeende Dankjewel Ineke en Frank!”

juni 2019

Mathieu & Sandra, Limburg :

“Niet voor het eerst naar Aruba, wel de eerste keer Elements of Aruba. Aruba was voor ons al: altijd warm, zon en wind, toeren over het eiland, uitrusten op de mooiste stranden van de wereld, spontane praatjes met vriendelijke mensen, uitdagende tochten door de cunucu, romantisch dineren op het strand, verrassende mangrove, een andere cultuur met een vleugje Nederland en een heerlijk relaxte sfeer.

Deze keer hebben Frank en Ineke daar nog een element aan toegevoegd. Het mooie en nieuwe appartement voelde namelijk als “thuis komen”…om ff te lunchen en af te koelen in de lounge pool, of om lekker zelf te koken en te dineren onder de porch, om ‘s avonds lekker te borrelen of om de klok rond te slapen. Er was zelfs een dag dat we helemaal nergens zijn geweest en ons “thuis” vermaakten, heerlijk relaxed en echt vakantie!

Volgende keer Aruba = zeker weer naar Elements of Aruba! Want wie wil er nou niet thuis komen op een van de fijnste plekjes op deze aarde?

april 2019


Els & Annemieke, Apeldoorn/Hoorn :

“Aruba, een eiland waar het heerlijk is om te zijn. Altijd mooi weer met een lekkere wind, waardoor je ook van alles kunt ondernemen. Prachtige stranden met voor elk wat wils : snorkelen, duiken, kitesurfen, kanoën, of gewoon genieten van zon en zee.

Maar ook de ruige kant van het eiland is prachtig met rotspartijen, ruige zee, bijna woestijnachtig gebied, waar je ook weer van alles kunt ondernemen. Wandelen, kitesurfen of gewoon rondrijden.

Een eiland waar je tot rust komt en als je bij Elements of Aruba een appartement huurt zit je lekker centraal op het eiland.  Mooie appartementen, lekker ruim,en veel privacy. Frank en Ineke maken het je naar de zin, en zijn er als je ze nodig hebt. Wij hebben genoten!”

februari 2019

Tanja & Michiel, Soest :

“Wij willen Frank en Ineke heel erg bedanken voor de geweldige tijd die we bij hen hebben gehad. Ons appartement was geweldig: schoon, modern, heel smaakvol en veel privacy. Fijn terras, gezellige lounge pool en een heerlijke buitendouche.

Een fantastische plek als je de rust zoekt of als uitvalsbasis voor het avontuur. De plek op het eiland is prima; je kan makkelijk alle hoeken van het eiland verkennen vanuit Elements of Aruba.

Ze zijn ontzettend gastvrij en hebben ons veel goede tips gegeven waardoor wij voor ons gevoel het eiland echt hebben ontdekt. Heel knap hoe ze aan de ene kant heel bescheiden en terughoudend maar ook  hartelijk en gezellig zijn. Ze hebben echt hun best gedaan om ons een topvakantie te geven. We hebben het heel gezellig met ze gehad.

En voor de mountainbikers; Frank is een ideale gids om het eiland mee te verkennen; ruige trails of wat meer easy. Alle smaken zijn er en hij geeft je daarbij ook nog het gevoel dat je een goede fietser bent.

Wij hebben voor we naar Aruba gingen best wel even gezocht naar de juiste plek om te boeken. Elements of Aruba biedt echt veel comfort en ruimte in vergelijking met andere locaties in dezelfde prijsklasse.

Frank en Ineke, we zijn erg enthousiast en we vinden het leuk als jullie dit bericht op jullie website plaatsen en dat nog heel veel mensen gaan genieten van jullie paradijsje. We komen zeker terug!

januari 2019

LEES HIER MEER REVIEWS OP ZOOVER.NL

KRIJG JE AL ZIN OM ONZE APPARTEMENTEN TE BOEKEN?

BOEK HIER!