Blog

De ‘HEER IN HET VERKEER’ bestaat echt op ARUBA!

By 27 november 2018 No Comments

ONE HAPPY ISLAND, dit staat op iedere kentekenplaat van de auto’s op ARUBA. Ik heb maar 10 dagen vakantie gevierd op Aruba en weet dan natuurlijk niet of dit geldt voor iedere Arubaan. Maar voor mij was het wel ONE HAPPY ISLAND, vooral vanwege het weerzien met Frank en Ineke. Wij kennen elkaar al velen jaren, en ik vond het zeer bijzonder om ‘in het echt’ te kunnen meemaken, hoe zij daar nu wonen, werken en leven.

Ik heb enorm genoten van hun gastvrijheid, het weer lekker kunnen bijkletsen en natuurlijk van mijn fijne appartement op ELEMENTS OF ARUBA. Wat me echter vooral is opgevallen op ARUBA naast zon, een prachtige blauwe zee en mooie brede witte stranden, is : DE HEER IN HET VERKEER! Dat bestaat nog op Aruba!

Tot mijn verbazing stoppen auto’s voor iedere voetganger die wil oversteken, zonder getoeter, gemopper of de bekende middelvinger. Het invoegen op de weg geeft ook geen enkel probleem. Er wordt met de lichten geknipperd en je mag er zo tussen. Even toeteren als bedankje en het is voor iedereen prima.

Wat we ons ook niet meer voor kunnen stellen op veel plekken in Nederland en Europa, is dat je gewoon naar het strand kunt rijden zonder file, je niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek en je GRATIS kan parkeren! Je zet de auto aan het strand en loopt gewoon het prachtige witte zand op.

Natuurlijk snap ik heel goed dat je het hectische NEDERLAND absoluut niet kunt vergelijken met het rustig kabbelende ARUBA. Voor mij was het naast een prachtig en verrassend mooi eiland en mijn heerlijke verblijf in ELEMENTS OF ARUBA een zeer aangename verrassing.

I WILL BE BACK !

Miranda Savelkouls, Eindhoven NL